Käytämme omaa asennustiimiä!Suunnittelijamme

Kaikki suunnittelijamme ovat kokeneita ammattilaisia ja aidosti työstään nauttivia asiantuntijoita, joille on tärkeintä palvella jokaista asiakasta juuri heidän yksilöllisiin tarpeisiin vastaten. Sisulta saat taattua asiakaspalvelua suurella sydämmellä.

Päätehtävät: Kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu, Materiaalihankinnat, Projektinhallinta, Tarjouslaskenta

Toimelias, jämpti ja rempseän tarkka suunnittelijamme Suvi on toiminut Sisulla suunnittelijana vuoden 2014 alkuvuodesta alkaen. Aiempi kokemus alalta on tullut yrittäjyyden muodossa toimien yksityiskotien sisustussuunnittelijana noin kolmen vuoden ajan ennen Sisulle tuloa. Opintoja on myös kertynyt niin sisustusalalta kuin insinööripuoleltakin.

Suvi on erikoistunut värimaailmojen määrittämiseen ja eri tyylisuuntien yhdistämiseen sisustuksessa – Sisulla hän onkin jo tunnettu harjaantuneesta värisilmästään! Vanhan ja uuden yhdistäminen tyylikkääksi kokonaisuudeksi on Suvin ammatillinen intohimo kuin myös asiakkaan odotusten ylittäminen työn lopputuloksella. Suvi myös nauttii siitä, että voi antaa ihmisille visuaalisesti esteettisen kokemuksen (esimerkiksi työpaikan muodossa) ja samalla myös tarkoituksenmukaisesti toimivan tilan. Toisin sanoen, hän haluaa tuottaa jotain positiivista tilan käyttäjien jokaiseen päivään.

Suvin unelmaprojekti on parhaiden mahdollisten ideoiden ja vaihtoehtojen toteuttaminen ilman budjettirajotteita sekä jonkin arkkitehtuurisesti hauskan tai erikoisen kohteen sisustaminen. Suvin ratkaisukeskeinen ja periksiantamaton asenne asiakkaan toiveiden ja erikokoisten budjettien yhdistämisessä tekeekin Suvista harvinaisen taitavan suunnittelijan, jolla on aina monta ässää (tai ideaa) hihassaan.


Päätehtävät: Kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu, Arkkitehtisuunnittelu, 3D-mallinnukset, Valaistuslaskelmat

Luova, mielikuvitusrikas ja aurinkoisen energinen Fiia on suunnitellut Sisun leivissä vuoden 2015 kesästä alkaen. Fiian monipuoliseen koulutustaustaan kuuluu kaksoistutkinto suunnitteluassistenttina, pintakäsittelypuolen opintoja ja nykyiset rakennusarkkitehdin opinnot Oulun AMK:ssa. Opintojensa ohessa Fiia on myös ehtinyt hankkia monipuolista työkokemusta alan eri puolilta, mm: pääsuunnittelijana korjausrakentamissuunnittelussa Ruotsissa, rakennuslupapiirtämistä ja luonnossuunnittelua uudisrakennuksiin sekä ammattivalokuvausta kiinteistönvälitysalalla.

Fiia on erikoistunut arkkitehtuurimaisiin suunnitelmiin, rakennustekniseen suunnitteluun sekä luovaan kalustesuunnitteluun. Fiian tapaakin usein heittäytymistä vaativissa haastellisen hauskoissa sisustusprojekteissa. Moniaistillisuus suunnitelman tekemisessä on Fiian ammatillinen intohimo – hän haluaa tehdä tilasta kokemuksen sen käyttäjälle! Myös kokonaisvaltaiset suunnitelmat tilanjaosta viimeisimpiin sisustuksellisiin yksityiskohtiin ovat suunnittelijan mieleen, hän nauttii saadessaan toteuttaa tilan alusta loppuun saakka.

Fiian unelmaprojekteihin lukeutuu työskentely moninaisten luonnonmateriaalien kanssa sekä vanhan ja uuden yhdistäminen tyylikkääksi kokonaisuudeksi kohteessa, jossa ajanpatinakin jo näkyy. Rakennusten ja niiden käyttäjien tarinoiden kertominen sisustuksenkielellä saa Fiian sydämen sykkimään, ja hänen motto kuuluukin; tehdä maailmasta parempi paikka tila kerrallaan.


Päätehtävät: Kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu, Asiakasprojektin johto, Materiaalihankinnat, Projektinhallinta

Itsenäinen, intohimoisesti työlleen omistautuva ja positiivisen pedantti Eeva on tullut Sisulle suunnittelijaksi vuoden 2015 syksyllä, vastaten pääosin pääkaupunkiseudun projekteista. Eeva tuo mukanaan vahvan kokemuksen ja onkin arvokas lisä suunnittelijatiimissämme. Eeva on suorittanut sisustusalan ammattitutkinnon Hämeenlinnan Tavastialla ja valmistunut vuonna 2011 parhain mahdollisin arvosanoin. Eevalla on alalta viiden vuoden kokemus toimien yksityisyrittäjänä niin yksityiskotien kuin yritystenkin sisustussuunnittelijana. Toteutuspuolikin on tullut tutuksi asennusten ja sisäpintojen osalta.

Kokonaisvaltainen osaaminen, rautaiset projektinhallintataidot sekä yksityiskohtainen visiointikyky lopputuloksesta ovat Eevan vahvuuksia. Eeva on myös erikoistunut kokonaisvaltaisten projektien hallintaan sekä todella tyylikkään jäljen tekemiseen kohtuubudjetilla. Eeva nauttii ihmisten parissa toimimisesta ja siitä, että voi parantaa heidän työhyvinvointiaan tarjoten heille toimivia ja viihtyisiä tiloja. Eeva onkin tunnettu kyvystään inspiroida asiakasta omalla intohimoisella asenteellaan!

Eevan lempiprojektit ovat yleensä isohkoja, kokonaisvaltaisen muutoksen kohteita, mutta kaikki suunnittelu missä hän voi omalla asiantuntijuudellaan vaikuttaa positiivisesti ihmisten työoloihin ja tiloihin, eli työhyvinvointiin, on Eevalle tärkeää – jokainen projekti ja asiakas on kuitenkin oma maailmansa. Paras palaute Eevalle onkin onnellinen asiakas.


Päätehtävät: Kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu, Tila -ja kalustesuunnittelu, 3D-mallinnukset, Tekninen piirtäminen

Raikas, pirskahtelevan seesteinen ja skandinaavisen selkeälinjainen Heidi on tuorein Sisulainen ja täydentänyt suunnittelutiimiämme vuoden 2016 lokakuusta lähtien. Koulutukseltaan Heidi on sisustus -ja kalustealan artisaani sekä kohta myös Lahden Muotoiluinstituutista, Sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun koulutusohjelmasta, 2017 keväällä valmistuva Muotoilija. Runsaaseen työkokemukseen alalta kuuluvat mm. sisustussuunnittelijan tehtävät pintamateriaaleja myyvistä liikkeistä, kokonaisvaltainen yksityiskotien suunnittelu sekä Lapin loma-asuntojen suunnittelu.

Heidi tuo mukanaan aimo annoksen sisustusarkkitehtuurista osaamista sekä graafista luovuutta - hän onkin erikoistunut luovaan tilasuunnitteluun. Myös kiinto -ja irtokalusteiden mittatilaussuunnittelu kuuluu suunnittelijan vahvuuksiin. Heidi nauttii saadessaan tuoda tiloihin estetiikkaa ja toiminnallisuutta riisumalla niistä kaiken ylimääräisen pois ja korostamaan tilan arkkitehtuuria sellaisenaan. Heidin ammatillinen kutsumus onkin tehdä näyttäviä ja vaikuttavia tiloja pelkistetyn selkeällä tyylillä.

Yllätyksellisyys ja kohteiden erilaisuus suunnittelijan työssä ovat Heidille jatkuva inspiraation lähde - ikinä ei tiedä minkälainen projekti odottaa kulman takana! Hänen unelmana olisi saada työstää arkkitehtoonisesti erikoista kohdetta, jossa saisi näyttää kaiken osaamisensa ja laittaa itsensä likoon. Suunnittelijan maailmassa onneksi jokainen uusi projekti voi olla unelmaprojekti.