Oletko kiinnostunut sisustusalasta sekä taidat inbound-markkinoinnin ja erityisesti asiantuntijapalvelun sisältömarkkinoinnin salat?

Sisu Interior on sisustusarkkitehtitoimisto Oulusta. Olemme erikoistuneet yritysten tilasuunnitteluun, työympäristöihin sekä tilamuutosprojekteihin. Palvelemme asiakkaita kattavasti koko suomessa. Me haluamme tiimimme Sisulaisen, joka osaa ammattimaisesti sanoittaa ja kuvittaa toimintaamme ja brändiä yritysasiakas kohderyhmälle. Pääset tuottamaan sisältöä jo valmiista kuvapankista ja aihepiireistä sekä mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa omaa markkinointistrategiaa. Lisäksi olet mukana suunnittelijoiden arjessa ja saat kokemusta tilasuunnittelusta sekä tilamuutosprojekteista.

Onnistut työssä seuraavilla taidoilla:

Toivomme, että sinulla on aito kiinnostus tilasuunnitteluun ja lähtökohtaisesti tietoa julkitilasuunnittelun ja kuluttajasuunnittelun eroista. Osaat tuottaa asiantuntijamarkkinoinnin tekstiä sekä kuvittaa sisältöä eri kanavissa käyttäen myynnin ja markkinoinnin työvälineitä. Ymmärrät pitkäjänteisen ja monialaisen markkinoinnin, jota osaat seurata, raportoida ja reagoida luoden liidejä. Osaat käyttää Adoben Illustrator ja Photoshop ohjelmia, Google Analytics ja Ads, WordPress sekä sosiaalisen median alustoja; erityisesti LinkedIn. Toivomme työhön soveltuvaa korkeakoulututkintoa, josta voit myös olla loppusuoralla valmistumassa.

Tarjoamme:

Hersyvän työpaikan pienessä työyhteisössä, jossa saat tukea osaamisen kehittämisessä ja kattavan perehdytyksen. Olemme kommunikoivan tiimi, jossa et jää yksin. Annamme sinulle työympäristön, jossa arvostetaan idearikkautta ja innovatiivisuutta. Saat käyttöösi tarvittavat työvälineet ja tuen Sisulaisilta, joka auttaa sinua onnistumaan työtehtävissä. Sinulla on mahdollisuus joustavaan työaikasuunnittelun ja hybridityön. Työ on osa-aikaista ja sopii opiskelun ohelle. Voit myös suorittaa työharjoittelujakson meillä. Työaika voi vaihdella viikoittain, riippuen projektien kulusta. Palkkaus sovitaan yhdessä työajan sekä osaamisen tai mahdollisen harjoittelun mukaan. Voit toimia tehtävässä freelancerina tai olla työsuhteessa. Työ voi alkaa perehdytyksellä joulukuussa tai viimeistään tammikuussa 2022. Työn kesto alkuun kevät 2022, jonka jälkeen mahdollisuus jatkaa työsuhdetta.

Tule Sisulaiseksi tiimimme!

Lähetä hakemus, portfolio ja CV osoitteeseen sisu@sisuinterior.fi 6.12.2021 mennessä. 

Lisätietoja:

Laura Korento

+35850 3480 777

SISU Interior on suurella sydämellä toimiva, ihmisen kokoinen suunnittelutoimisto, jolla on jalat maassa -asenne. Sisulla asiakkaan toiveet ja tarpeet tulevat aina ensin – me kuuntelemme, sisäistämme ja toimimme kustannustehokkaasti asiakkaan eduksi.

Luomme tiloja, jotka kertovat visuaalisesti tarinaa yrityksestäsi, ovat käyttäjälle ilo ja asiakkaallesi elämys.

Olemme erikoistuneet yritysten tilasuunnitteluun, toteutuksen hallintaan sekä tilamuutosprojekteihin. Palveluihimme kuuluvat sisustussuunnittelu, sisustusarkkitehtuuri, projektinhallinta, 3D-tilasimulaatio ja työympäristösuunnittelu. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä eri toimialoilta ympäri Suomen. Meiltä saat luovaa ammattitaitoa yrityksesi käyttöön.