Kuvataulujen ja maalausten lisääminen tai vaikkapa tehosteseinien maalaaminen ovat yksinkertaisempia tapoja saada tiloihin uutta ilmettä. Homedit.com sivuilta löytyy (linkki artikkeeliin) useampia esimerkkejä abstraktien taulujen käytöstä sisustuksessa. Onko teillä toimistokäytävät maalarinvalkoisia ja täynnä puun värisiä ovia? Artikkelikuvassa vastaavaa ilmettä on piristetty abstrakteilla tauluilla. Abstraktit taulut eivät välttämättä vaadi kymmenien tuhansien investointeja, vaan niitä voi ostaa myös valmiina kuvina.

Tehoste- ja efektiseinät ovat suhteellisen edullisia tapoja “luoda taidetta” yrityksen tiloihin. Erilaisilla teippaustekniikoilla saadaan valkoisella seinälle paljon ilmettä kuten SISU teki Sunisoft Oy:lle uudistettuun toimistoon (lue blogiteksti tästä)

Minkälainen teidän yrityksen vastaanottotila tai neuvotteluhuone on? Siihen voisi hakea mallia allaolevasta Homedit.com artikkelikuvasta. Eihän yrityksenkään tilojen tarvitse olla kliinisiä, jotta ei suututettaisi ketään. Yrityksen tilojenhan on nimenomaan tarkoitus viestiä yrityksen toiminnasta. Mikään ei ole vahvempi viestintämuoto, henkilöiden lisäksi, kuin yrityksen toimitilat.