Tervetuloa SISU Interiorin uusille verkkosivuille. Sisu Interior Oy on tilamuutospalveluita toteuttava palveluyhtiö. SISUn kautta saat yritysilmeesi mukaiset työtilat “Avaimet Käteen”-periaatteella. Meiltä saat: sisustussuunnittelupalvelut ja tarvittaessa sisustusarkkitehdin palvelut, pintaremontoinnin, toimistokalusteet ja myymäläkalusteet yhden yhteyshenkilön kautta! Myös ravintoloille ja kahviloille tarjoamme vastaavaa palvelukokonaisuutta.

Asiakaslähtöisessä suunnittelussa huomioidaan asiakasyrityksen visuaalinen ilme, tarpeet ja toiveet, tilankäyttötarkoitus ja sen käyttäjät, ekologisuus, aikataulu ja budjetti. Sisun laajat verkostot mahdollistavat kustannustehokkaat ja aikataulussa pysyvät projektit. Projektit toteutetaan avaimet käteen-periaatteella, joten projekti ei rasita asiakkaan ydinliiketoimintaan keskittymistä. Viihtyisät toimitilat ja työympäristö lisäävät työhyvinvointia.

Asiakkaamme arvostavat yrittäjävetoista toimintaamme, koska tarjousvaiheesta loppusiivoukseen on vastuussa sama henkilö. Tehokkaalla toiminnalla pystymme kilpailukykyiseen hinnoitteluun ja joustaviin aikatauluihin.