Sisukas sisustusarkkitehtitoimisto

SISU Interior on oululainen sisustusarkkitehtitoimisto. 
Olemme erikoistuneet erilaisten toimitilojen tilasuunnitteluun ja toteutussuunnitteluun sekä projektinhallintaan. Hallinnoimme halutessasi koko projektisi aina suunnittelusta valmiiksi tilaksi.

Laadimme sinulle sopivan tilasuunnittelun
kokonaisuuden laajasta palveluvalikoimastamme!

”Sisulaiset ymmärtävät meitä. He kuuntelevat ja toteuttavat. Sisulta onnistuu niin asiakkaan näköinen visuaalinen ilme kuin projektin johto. Kiitos Sisu ♥️” Ravintolamestarit - Eeva Mertanen Ravintolamestarit – Eeva Mertanen Toimitusjohtaja Ravintolasuunnittelu / Puijon Maja

Palveluihimme kuuluu julkitilojen suunnittelu eri toimialoille.
Olemme erikoistuneet palvelutilojen sekä toimistotilojen suunnitteluun.

Ravintola

Elämyksellisyys ja tilan toiminnallisuus kulkevat käsikkäin, että asiakaskokemus ja myynnilliset tavoitteet kohtaavat.

Hotelli

Majoittuminen on elämyksellistä irtaantumista arjesta ja monipuolisten asiakasryhmien kohtaamista, joihin vastataan palvelevalla tilasuunnittelulla.

Palvelutila

Tarkoituksen mukainen tilasuunnittelu mahdollistaa asiakkaan kohtaamisen tilassa brändin tapojen mukaan, jossa palveluiden tuottaminen on helppoa.

Työtila

Yrityksen tarina ja tunnetila välittyy henkilökunnalle sekä vieraille. Visuaalisuus lisää työviihtyvyyttä, jossa ergonomia toimii perustana.

Valaistus

Valo on osa elämisen rytmiä, jolla tuetaan työtiloissa jaksamista ja tehokkuutta. Tilasuunnittelussa valaistus luo tunnelman, tehostaa ja viimeistelee tilan.

Ota yhteyttä ja saavutetaan yhdessä tavoitteesi!

Seuraa Sisulaisia somessa!