SISU Interior on oululainen sisustussuunnittelu- ja sisustusarkkitehtitoimisto. Olemme erikoistuneet erilaisten toimitilojen tilasuunnitteluun ja konseptisuunnitteluun sekä projektinhallintaan. Hallinnoimme halutessasi koko projektisi aina suunnittelusta valmiiksi tilaksi.

Sisustussuunnittelu

Palvelu on sinulle, joka tarvitset pintamateriaalien suunnittelua, kalustesijoitukset sekä irtokalustesuunnitelmat. Sisustuksen kokoaa harmoninen tekstiilisuunnitelma, viherkasvisuunnitelma sekä sisustuksellinen valaistussuunnittelu.

Sisustusarkkitehti

Palvelu on sinulle, joka tarvitset sisustuksen tueksi toiminnallisen tilaratkaisun ja tilamuutoksen suunnittelun. Sisustusarkkitehdin palveluihin kuuluu myös kiintokalustesuunnittelu sekä kalustemuotoilu, valaistussuunnittelu ja rakenteellisten tilaelementtien suunnittelu.

Projektinhallinta

Palvelu on sinulle, joka haluat toteuttaa tilasuunnitelmat aikataulussa, budjetissa ja haluat säästää omaa aikaasi. Autamme saneerauksen sekä kalusteiden kilpailutuksissa, asennuksien ja muutostöiden hallinnoimisessa sekä projektin yleisestä kommunikaatiossa ja hallinnoimisessa.

“Sisulaiset ymmärtävät meitä. He kuuntelevat ja toteuttavat. Sisulta onnistuu niin asiakkaan näköinen visuaalinen ilme kuin projektin johto. Kiitos Sisu ♥️” Ravintolamestarit - Eeva Mertanen Ravintolamestarit – Eeva Mertanen Toimitusjohtaja Puijon Maja

Palveluihimme kuuluu julkitilasuunnittelu eri toimialoille. Olemme erikoistuneet palvelutilojen sekä toimistotilojen suunnitteluun.

Ravintola

Elämyksellisyys ja tilan toiminnallisuus kulkevat käsikkäin, että asiakaskokemus ja myynnilliset tavoitteet kohtaavat.

Hotelli

Majoittuminen on elämyksellistä irtaantumista arjesta ja monipuolisten asiakasryhmien kohtaamista, joihin vastataan palvelevalla tilasuunnittelulla.

Palvelutila

Tarkoituksen mukainen tilasuunnittelu mahdollistaa asiakkaan kohtaamisen tilassa brändin tapojen mukaan, jossa palveluiden tuottaminen on helppoa.

Työtila

Yrityksen tarina ja tunnetila välittyy henkilökunnalle sekä vieraille. Visuaalisuus lisää työviihtyvyyttä, jossa ergonomia toimii perustana.

Valaistus

Valo on osa elämisen rytmiä, jolla tuetaan työtiloissa jaksamista ja tehokkuutta. Tilasuunnittelussa valaistus luo tunnelman, tehostaa ja viimeistelee tilan.

Esteetön

Tilat ovat kaikille. Tilaratkaisu ja rakenteellinen suunnittelu huomioi kaikki käyttäjät. Esteettömyys on yksi suunnittelun perustuksista.

Katso, kuinka olemme onnistuneet asiakkaidemme kanssa

Ota yhteyttä niin saavutetaan yhdessä tavoitteet!