SISU In3D


Ennakoi ennen investointia ja testaa tilasi.

Tilojen uusiminen on aina iso rahallinen panostus. Me haluamme, että jokainen asiakkaamme saa pilvilinnansa. Tämän vuoksi kehitimme 3D-tilasimulointipalvelun, joka on ainutlaatuinen tapa kokea tilojen mahdollisuudet ja ongelmat VR-lasien läpi jo ennen muutostöitä tai suuria kustannuksia. Yhdessä huolellisen suunnittelun kanssa tilasimulointi säästää sekä aikaa, että rahaa.

3D-tilasimuloinnin edut ja hyödyt

Aika- ja kustannussäästöt

Säästä aikaa ja kustannuksia tilasimuloinnin avulla. Testauksella vältyt turhilta korjauksilta muutostöiden jälkeen.

Ennakoi ennen investointeja

Näe tilan mahdollisuudet ja ongelmat jo ennen muutostöitä. VR-laseilla hahmotat tilaratkaisut paremmin kuin paperilta.

Ketterää toimintaa ja turvaa

Mahdollistamme pilvilinnasi toteuttamisen ketterästi ja turvallisesti – testauksella ja huolellisella suunnittelulla.

Tilasuunnitelman testaus VR-laseilla – säästät aikaa ja suunnittelun kustannuksia

Tilojen kartoitus ja suunnittelu toteutetaan aina huolella. Toisinaan kuitenkin käytössä voi ilmetä ennalta-arvaamattomia ongelmia. Tässä vaiheessa tiloihin on usein käytetty jo paljon rahaa ja aikaa.

Kuvittele, että voisit nähdä kristallipallosta, miten uusittu tilasi toimii: miten vaikkapa asiakkaat ja henkilökunta liikkuvat tilassa. Emme ole ennustajia, mutta voimme mahdollistaa tämän 3D-tilasimuloinnin avulla. Sen ansiosta voimme yhdessä varmistaa tilojesi toimivuuden ennen mitään tilamuutoksia. Näin vältytään turhilta korjauskierroksilta muutostöiden jälkeen.

VR-lasien läpi katsottuna saat totuudenmukaisemman kuvan tilasta esimerkiksi verrattuna perinteiseen 3D-kuvaan. Hahmotat tilan mahdollisuudet paremmin, kun pääset itse katsomaan ympärillesi ja kulkemaan tilassa. Tilassa myös pääset testaamaan erilaisia tilaratkaisuvaihtoehtoja ja muokkaamaan ratkaisuja reaaliajassa. Saatat vaikkapa huomata, että seinän kaatamalla tilasta saadaan entistäkin toimivampi – tai huomata, että seinällä on tärkeä tehtävänsä.

Näin 3D-tilasimulointipalvelumme toimii

  1. Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa sinua parhaiten.
  2. Kartoitamme yhdessä testattavaa tilaa ja tarpeita. Voimme testata myös valmiin tilasuunnitelman ennen toteutusta.
  3. Testaamme tilan toimivuuden yhdessä kumppanimme 3DTalon simulointipalvelulla ja kartoitamme ongelmakohtia sekä ratkaisuja. Testaustilanteessa pääset kokemaan VR-lasien avulla, miltä erilaiset tilavaihtoehdot tuntuvat ja ratkaisuja voidaan muokata reaaliajassa.
  4. Saat testausraportin ja ehdotuksen muutoksista. Tärkein päämäärä on ymmärrys tilan toimivuudesta.
  5. Jatkamme enemmän kuin mielellämme yhteistyötä tilan suunnittelussa ja toteutuksessa. Voit kuitenkin hyödyntää raporttia haluamallasi tavalla.

3D-tilasimuloinnilla voidaan testata monenlaisia tiloja

Viihtyisät tilat tarkoittavat asiakastyytyväisyyttä. Jokainen meistä on varmasti joskus istunut meluisassa odotustilassa tai asioinut paikassa, jossa jono tiskille tukkii muun kulkemisen. Tällaiset tilanteet voitaisiin ennakoida tilasimuloinnin avulla – huolellista suunnittelua unohtamatta.

Tilojen suunnittelussa on tärkeää huomioida myös henkilöstön viihtyvyys, mikä vaikuttaa suuresti työtyytyväisyyteen. Toimivat tilat antavat myös työntekijöille mahdollisuuden palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Paras suunnittelun lähtökohta onkin ottaa henkilökunnan toiveet huomioon, sillä he ovat tilan ensisijaisia käyttäjiä:. Kun tilat on testattu etukäteen tilasimuloinnilla, henkilökunta on helppo ottaa mukaan suunnitteluun vaiheessa, jossa merkittävimmät ongelmat on jo ratkaistu.

Tilasimulointi sopii hyvin myös tilan esteettömyyden varmistamiseen. Mikäli haluat muokata tilojasi esteettömiksi tai varmistaa, että sisustussuunnitelmasi on esteetön, tilasimulointi on loistava keino tähän.

Autamme tekemään pilvilinnoistasi totta

Me Sisulla haluamme, että unelmasi toteutuvat. Halusitpa sitten varmistaa nykyisten tilojesi tai tulevien tilamuutosten toimivuuden tai lähteä kanssamme toteuttamaan pilvilinnojasi, me autamme.

Meiltä saat niin tilasimuloinnin raportin muutosehdotuksineen, kuin kaikki palvelut suunnittelusta testaukseen ja toteutukseen. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten voimme parhaiten auttaa sinua!