← Dewaco Kuulu Oy →

Elegantti taide-elämys aulatilassa

Kiinteistö Oy Cello on osa Espoossa sijaitsevaa Quartetto Business Parkkia, ja se toimi projektissa tilaaja-asiakkaana. Basware Oyj on Helsingin pörssissä noteerattu taloushallinnon ohjelmistoja tuottava suomalainen yritys. Miellyttävän, vauhdikkaan ja eloisan ilmapiirin lisäksi yrityksen arvomaailmassa näkyy vahvasti taiteen tukeminen The Art of Basware -kilpailun myötä.

”Koko tila on saanut todella paljon positiivista palautetta, nappisuoritus. Erityiskiitos helposta yhteistyöstä” 

kommentoi Angelik Mohell, Toimitilavastaava, Quartetto Business Park:sta.

Baswarella on paljon taidetta, jota tuotiin esille niin henkilökunnan kuin vieraidenkin nautittavaksi. Taiteelle annettiin sisustuksessa omaa tilaa sekä vaaleat seinäpintamateriaalit, jotka tuovat taiteen esille. Myös valaistukseen kiinnitettiin erityishuomiota. Vastaanottotiski uusittiin täysin tilaan ja tyyliin sopivaksi. Kahvilatoiminto eriytettiin aivan omaksi tilakseen erilaisilla struktuuri- ja väliseinillä, kuitenkin siten, että tilan yhtenäisyys säilyy. Kalusteiden suunnittelun lähtökohtana oli tyylikkyys ja neutraalisuus – kalusteiden piti olla mielenkiintoisia, värimaailma ja muotokieli hillitty ja klassinen, jotta taide saisi vapauden hehkua. Lisäksi tehtiin useampi erityyppinen istuinryhmä, joita rajattiin omaksi tilakseen pehmeillä matoilla.

Sisu sai positiivista palautetta jalat maassa -tyyppisestä asenteesta, asiakkaan aidosta kuuntelusta ja sen sisäistämisestä sekä itsenäisestä työskentelystä ja budjetin kokonaishallinnasta.

Asiakkaiden tarpeet sekä toiveet tilasta täyttyivät yli odotusten. Ensivaikutelma yrityksestä on nykyään hyvin positiivinen aulan perusteella. Nyt tilassa viihdytään vähän pidempäänkin. Siellä pidetään eri tilaisuuksia, jopa cocktail-juhlia, ja vieraatkin jäävät ihailemaan taideteoksia. Uusittu tila antaa mahdollisuuksia muihinkin toimintoihin ja on todella monipuolinen sekä toimiva.

”Olemme saaneet roimasti selkeyttä ja tyyliä aulaan – suosittelisin ehdottomasti Sisua!”

kertoo Baswaren Lena Björkman, Executive Assistant, hymyssä suin.

On ollut todella palkitsevaa kuulla miten tilasta nautitaan ja kuinka se tuo iloa niin työntekijöille, aulan henkilökunnalle kuin vieraillekin. Taide on niin lähellä sydäntäni, että tämä projekti oli todella ihana toteuttaa”,  kertoo tilan suunnitellut Eeva Mankinen tyytyväisenä projektiinsa.

Lena Björkman Executive Assistant Basware Oyj