← Puijon Torni / Torniravintola ja Tornikahvila elfGROUP →

Bonalive valmistaa bioaktiiviseen lasiin perustuvia biomateriaaleja globaaleille markkinoille. Yhtenä esimerkkinä ovat antibakteeriset lasirakeet, joilla voidaan korjata infektoitunutta luuta ja luupuutoksia.

”Taustalla perusväreinä toimivat harmaa ja valkoinen yhdistettynä Bonaliven brändiväreihin tekevät tiloista harmonisia”

Bonaliven Ulla Lumiainen kommentoi tyytyväisenä

Lähtökohta Bonaliven tilamuutosprojektiin oli yrityksen toiminnan laajeneminen Turussa. Uudet tilat täytyi remontoida yrityksen toiminnalle ja ilmeelle sopiviksi ennen muuttoa. Bonalive oli läpikäynyt juuri brändiuudistuksen ja uusien tilojen toivottiin olevan yhdenmukaiset yrityksen uuden ilmeen kanssa. Toteutetut sisutusratkaisut tukevat kokonaisvaltaisesti sekä johdonmukaisesti yritysilmettä ja tilojen väripaletti noudattaa yrityksen uutta brändiä.

Pääsääntöisesti tilat kalustettiin uusilla tuotteilla, mutta osin hyödyntämällä käytettyjä kalusteita, pysyttiin budjetissa tinkimättä ilmeestä”

Laura Korento

Tiloihin toteutettiin uusia toimistohuoneita sekä markkinointitiimille luotiin oma neljän hengen luova tila. Toimitilojen kolme neuvottelutilaa ovat osin käytettävissä joustavasti eri tarkoituksiin. Isosta neuvottelutilasta luotiin board room, ja yksi neuvottelutila toimii ryhmätyöskentelyä tukevana luovana tilana.

Sisu valittiin kumppaniksi tilamuutosprojektiin kilpailutusten ja Sisun vakuuttavien referenssien myötä. Projektin suunnittelu sekä toteutus etenivät jouhevasti sekä johdonmukaisesti. Lopputuloksesta nauttiva henkilökunta on viihtynyt uusissa tiloissaan sekä asiakkaat ovat antaneet hyvää palautetta ja kehuneet tiloja viihtyisiksi.

”Sisustuksessa otettiin konseptiksi valon spektri, josta saatiin pintamateriaaleihin sekä sävyihin inspiraatiota yhdessä Bonaliven värien ja tuotteen kanssa. Oli ihana päästä tekemään työtä näin pastellin vaaleassa maailmassa.” kommentoi Laura.

Miten voimme auttaa sinua onnistumaan?

Ota yhteyttä ja onnistutaan yhdessä Sisukkaasti!

Lue lisää sisustuskohteistamme

Vantti

Vantti eli Vantaan Tilapalvelut tuottaa ateria-, puhtaus-, kiinteistö- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan…

Lue lisää

PSOAS

Asiakaspalvelutilan uudet tuulet PSOAS:n eli Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön pääasiallinen tehtävä on…

Lue lisää

Puijon Maja

Tunnetila ohjaa visuaalista suunnittelua. Vanha hirsitalo Puijon laella huokuu historiaa.…

Lue lisää

GrainSense

Monipuolisesti käytettäviä tiloja GrainSensen kasvun tueksi rakensimme uuden toimiston ilmeen,…

Lue lisää
Ulla Lumiainen Ulla Lumiainen Marketing and HR Manager Bonalive
Loading...