← Original Sokos Hotel Arina 4dBarn →

Iin Micropolis on kehittämisyhtiö, jonka tarkoituksena on saada liikevaihtoa, työpaikkoja ja investointeja alueelle.Ennen kaikkea Micropoliksen tavoite on tuottaa kasvua vihreillä ratkaisuilla, joissa painotetaan energiasäästöä, kiertotaloutta ja vihreitä energiaratkaisuja.

Raikkaat uudet tuulet! Sisälle tullessa tulee heti hyvä fiilis. Yllättäviä ratkaisuja, missään nimessä ei olisi yrityksellä itsellä onnistunut tehdä!

Leena Vuotovesi, Iin Micropoliksen toimitusjohtaja

Toimiston ilmettä haluttiin yhtenäistää ja luoda viihtyisä työympäristö, joka ilmentää yrityksen arvoja. Yhteisiin tiloihin kaivattiin viihtyvyyttä ja monipuolisuutta, että palaverit ja tauot voidaan pitää toimivassa sekä pirteässä tilassa. Sisäänkäyntiin ja asiakkaiden vastaanottoon toivottiin viihtyvyyttä sekä tarinallisuutta, joka kertoo yrityksen toiminnasta ja saavutuksista. Henkilökunta osallistui suunnitteluun ja he saivat valita ratkaisut sekä kolmesta sävykokonaisuudesta mieleisensä omaan työhuoneeseensa.

Taidetta, kierrätystä ja käsityötä

Sisustussuunnittelijat Laura Korento ja Suvi Salmenkaita lähtivät innolla suunnittelemaan tilaa, jossa kierrätys ja käsityöt olivat isossa osassa kokonaisuutta. Pintojen uusimisella saatiin puhdas ja toimiva pohja värikkäille sisustusratkaisuille sekä valokuvataiteilija Antti J. Leinosen aulan ja käytävän galleriaan.

Oleskelutilassa haettiin mahdollisimman paljon monipuolisia istuinryhmiä, jotka ovat muokattavissa ja yhdisteltävissä sekä paljon istumapaikkoja, ilman että tilasta tulee ahdas. Ratkaisuna oli erilaiset jakkarat ja suuri kulmasohva, jossa mahtuu useampi osallistumaan palaveriin.

Asiakkaan vihreät arvot ja kierrätysmateriaalin käyttö otettiin huomioon kalusteratkaisuissa. Laura suunnitteli tilaan värikkäät kirjajakkarat, kierrätyskalusteen sekä oleskelutilan kalusteet sekä neuvottelutilojen pöydät. Muutosprojektinhallinta eteni Suvin osaavissa käsissä. Asiakkaan haasteena oli elää työarkea remontin keskellä. Suvi hallitsi asennuksen ja kalustuksen toteutuksen kootusti, että muutos saatiin tehtyä mahdollisimman jouhevasti. Micropoliksen projektipäällikkö Hanna Lahti valitsi sisustusmuutokseen kumppaniksi SISU Interiorin, ja Leena Vuotovesi kommentoikin yhteistyötä onnistuneeksi

Micropoliksen projektipäällikkö Hanna Lahti valitsi sisustusmuutokseen kumppaniksi SISU Interiorin, ja Leena Vuotovesi kommentoikin yhteistyötä onnistuneeksi:

”Hyvin mukava ollut asioida, mutkattomasti, hyvässä hengessä. Yleisilme on hieno ja tilaan on nyt mukava tuoda ihmisiä. Palaute Micropoliksen asiakkailta on hyvää ja koko henkilöstö on tyytyväinen muutokseen.

Leena Vuotovesi

”Suunnittelussa ehdottomasti parhaana osana on ollut muotoilutyö, jossa on saanut itse suunnitella kalusteita kierrätysmateriaaleista. Koen Micropoliksen arvot myös omikseni, joten sisustuksen rakentaminen oli innovatiivista ja myös teknisesti haastavaa sekä kehittävää. Nautin suuresti työstä Micropoliksen henkilökunnan kanssa.” kertoo tilan suunnitellut Laura Korento tyytyväisenä projektiin.

Leena Vuotovesi Toimitusjohtaja Iin Micropolis