← elfGROUP Oulun tekninen liikelaitos (Tekli) →

Kasvavan markkinointitoimiston toimitilalaajennus ilmeikkäällä studiolla!

Kuulu on sosiaaliseen mediaan ja videomarkkinointiin erikoistunut nuorekas ja rento markkinointiviestintätoimisto. Kuulu tekee vaikuttavaa ja monipuolista digitaalista sisältöä yritysasiakkaille sekä auttaa heitä luomaan pitkälle kantavaa ja tulosta parantavaa markkinoinnin suunnittelua ja toteutusta. 

Hurjan kasvuvauhdin saattelemana Kuulu halusi kehittää videopuolta edelleen ja videomarkkinointipuolelle päätettiin luoda omat studiotilat sekä lisätä rentoa työskentelytilaa kaikkien Kuululaisten käytettäväksi. 

Kuululle oli tärkeää saada tyylikkäät tuotantotilat sekä tehokkaat työtilat omalle tiimille. Studiotilassa akustiikka, valaistus sekä pinnat ovat tärkeässä osassa. Studioon rakennettiin mittatilaustyönä avaruusseinä, eli suurehko valkoinen kuvausnurkkaus. Videotuotannossa tärkeä osa-alue on editointi, johon suunniteltiin neutraalin sävyinen ja rauhallinen editointihuone. Videopuolen laajennuksen lisäksi haluttiin myös saada tila, jossa kaikilla on mahdollisuus tehdä luovaa työtä rennossa ympäristössä, eli creaus huone.

“Kaikki on toiminut todella hyvin ja porukka viihtyy tiloissa pidemmänkin aikaa – Sisu hoiti jälleen homman kotiin!”

kommentoi Kuulun Luova johtaja, Ville Pohjonen, tyytyväisenä.

Uudet tilat mahdollistavat nyt tekemään laadukkaampia videotuotantoja ja täten asiakkaatkin ovat tyytyväisempiä. Itse studion henki on se mitä haettiinkin; toiminnallista viihtyisyyttä ja leikkisää retrofiilistä. Tilat, valaistus ja kalustus mahdollistavat monipuolisen studiotyöskentelyn sekä viihtyisän ympäristön muuhunkin työhön. Uusilla kalusteilla pyrittiin järjestämään monipuolisen työskentelyn mahdollisuuksia, mikä onkin Kuululaisille jo hyvinkin tuttua vanhojen tilojen puolelta.

“Projekti oli kokonaisuudessaan aika alakeskeinen sekä hauskan haastava juuri oikealla tavalla. Toteutus onnistui todella hyvin sekä vastaa haluttua lopputulosta, esimerkiksi: rennon creaus huoneen sydän on mittatilaustyönä tehty sohva, joka istuu tilaan todella hyvin. Studiopuolen avaruusseinä taas on vaikuttavan ja erikoisen näköinen rakennelma, joka on tilojen ehdoton keskipiste.” Kommentoi tilan suunnitellut Suvi Salmenkaita

Ville Pohjonen Ville Pohjonen Luova johtaja Kuulu Oy
← elfGROUP Oulun tekninen liikelaitos (Tekli) →