← Verve Iin Micropolis →

Viihtyisyyttä, kotoisuutta ja paikallisuutta hotellin vastaanottotilaan

Original Sokos Hotel Arina kuuluu Sokos-ketjun Sydämmellisesti Suomalainen hotellityyppiin, jonka konseptiin kuuluu tuoda alkuperäisyyttä, paikkakuntalaisuutta ja suomalaisuutta esiin hotellin tiloissa. Oulussa tätä paikallisuutta haluttiin eritoten tuoda esille kodikkaassa ja paikallisuutta näyttävässä aula tilassa.

”Olemme todella tyytyväisiä, on toteutunut juuri se mitä haettiinkin! Meitä ja meidän tarpeita on selkeästi kuunneltu.”

Hotellin Johtaja, Päivi Kaarlela, kommentoi lopputulosta.

Aulaan oli tarve saada konseptiin kuuluva shop-kaluste, eli asiakasystävällinen kahvipiste, josta asiakas saa kahvia sekä pientä naposteltavaa ja mahdollisuuden ostaa valikoituja paikallisia tuotteita. Osuvasti nimetyllä Oma soppi kahvipisteellä haluttiin tuoda aulatilaan lisää Oululaisuutta, lisää paikallisia tuotteita sekä luoda kodinomaista lämpöistä ja rauhallista fiilistä.

Shop-kalusteen lisäksi aulatilaan laitettiin täydentäviä kalusteita, jotka sopivat hyvin kokonaisuuteen. Kalusteilla haettiin toiminnallisuutta ja haluttiin tuoda myös esiin vanhan tervakaupungin tuntua. Kalustuksen rakenne suunniteltiin mukailemaan perinteistä senkki-kalustetta, mutta niiden väri -ja materiaalivalinnoilla varmistimme että ne sopivat tyyllillisesti yhteen jo olemassa olevan modernin kalustuksen kanssa. Tilaan tuotiin rauhallisuutta jakamalla aulatilaa intiimimpään lounge-osaan sekä erilliseen palvelutiski osaan.

”Kokemuksemme perusteella suosittelen ehdottomasti Sisua muillekin. Luotettavuus ja helppous kanssakäymisessä sekä saadut ideat ovat olleet todella hyviä.”

kertoo Päivi

Paikallisuus näkyy nyt vahvasti valokuvakollaaseissa, tilanjakajakalusteiden kuvallisissa seinämissä, erinäisissä tauluissa kuten iso maisemallinen valokuvataulu, hotellin sisääntuloaulassa asiakkaat tervetulleeksi toivottava hotellin tarinataulu sekä hauskoissa Oulun murteella kirjoitetuissa lausahduksissa. Alueellisuus tulee tilassa hyvin esille ja kaikki on yhdenmukaisesti sekä persoonallisesti sisustettu. Päivin mukaan hotellin asiakkaat tuntuvat viihtyvän paljon paremmin muutoksen jälkeisessä tilassa, jotkut jopa työskentelevät siellä. Rauhallisuus ja kotoisuus vetävät puoleensa. 

”Oli kiva huomata, että asiakas oli tyytyväinen myös itse toimeksiannon lisäksi ehdotettuihin uusiin ideoihin, jotka täydensivät haluttua vaikutelmaa. Yhteistyö on ollut molemmin puolin sujuvaa ja seuraava projekti onkin jo tiedossa!” kommentoi suunnittelija Suvi Salmenkaita.

Miten voimme auttaa sinua onnistumaan?

Ota yhteyttä ja onnistutaan yhdessä Sisukkaasti!

Lue lisää sisustuskohteistamme

Vantti

Vantti eli Vantaan Tilapalvelut tuottaa ateria-, puhtaus-, kiinteistö- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan…

Lue lisää

PSOAS

Asiakaspalvelutilan uudet tuulet PSOAS:n eli Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön pääasiallinen tehtävä on…

Lue lisää

Puijon Maja

Tunnetila ohjaa visuaalista suunnittelua. Vanha hirsitalo Puijon laella huokuu historiaa.…

Lue lisää

GrainSense

Monipuolisesti käytettäviä tiloja GrainSensen kasvun tueksi rakensimme uuden toimiston ilmeen,…

Lue lisää
Päivi Kaarlela Päivi Kaarlela Hotellin johtaja Original Sokos Hotel Arina
Loading...