← Kuulu Oy Pakopelihuone Exit Oulu →

Kahvila tunnelmaa, joka kutsuu jäämään toisellekin kahvikupille!

Oulun tekninen liikelaitos (Tekli) on yhdyskunta- ja ympäristöpalvelualueeseen kuuluva Oulun kaupungin sisäinen liikelaitos, joka tuottaa Oulun kaupungille maarakentamisen ja ympäristön ylläpidon palveluita ja kiinteistö-, logistiikka- sekä konepalveluita. Tekli huolehtii Oulun kaupungin rakennusten, puistojen, liikuntapaikkojen ja katujen jatkuvasta ylläpidosta.

”Onnistunut muutos! Tilan käyttäjiltä on tullut paljon positiivista palautetta.”

Teklin Kehityspäällikkö, Risto Mattila, kommentoi projektin lopputulosta

Tekli lähestyi Sisua jo ennen aula- ja kahvilaprojektin alkua. Tavoitteena oli viihtyisät ja miellyttävät tilat niin työntekijöitä kuin vierailijoitakin varten.

Kahvihuoneesta haluttiin saada kiva ja viihtyisä paikka, jossa voi syödä, kahvitella ja viettää aikaa eri istuinryhmien muodostamissa osioissa. Tilaan luotiin pehmeä ja kutsuva lämpöinen tunnelma sekä parannettiin sen akustiikka. Pintamateriaaleihin tuotiin väriä sekä puunkuosia, joilla saatiin kerroksellisuutta sisustukseen. Monipuolista valaistusta lisäämällä korostettiin kahvilamaista ympäristöä sekä rajattiin eri istuinalueita.

Aulatilasta haluttiin saada viihtyisämpi ja kutsuvampi oleskelutila vieraita varten. Tilaan tuotiin uudet kalusteet, miellyttävä valaistus sekä raikas koivutapetti. Myös lattia uusittiin projektin yhteydessä.

Muutoksen kohteena oleviin tiloihin saatiin suunnitelman mukaisesti luotua kutsuvaa viihtyisyyttä, lämpöistä tunnelmaa sekä parannettua toiminnallisuutta. Etenkin viihtyisä valaistus on saanut kiitosta käyttäjiltään. Myös tilojen akustiikka on parantunut huomattavasti. Muutoksen jäljiltä tila henkii nyt kaivattua kahvilamaista tunnelmaa ja kutsuu jäämään toisellekin kahvikupille!

Risto Mattila Kehityspäällikkö Oulun tekninen liikelaitos (Tekli)