← elfGROUP Original Sokos Hotel Arina →

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Autamme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Heitä, joilla on heikentynyt toimintakyky ja haasteita selviytyä arjessa, autamme löytämään polkunsa.

”Olemme saaneet toteuttaa Verveelle brändin mukaista toimitilojen ilmeen kohotusta sekä toiminnallista tilasuunnittelua ympäri Suomen”, kertoo Laura Korento.

”Yhteistyö toimi erittäin hyvin ja Sisu huomioi hyvin tarpeemme.”

Jorma Kudjoi, Talousjohtaja

Sisu Interiorin suunnittelijoiden työpöydällä on ollut muun muassa pienryhmä-, odotus-, vastaanotto- sekä majoitustiloja. Sisun työryhmä on päässyt toteuttamaan tiloihin brändin mukaista värimaailmaa, tehnyt tiloista käyttäjilleen toimivampia sekä suunnitellut kokonaan uusia tilaratkaisuja. Suunnittelun ydin on käyttäjän ja tilan tarpeiden kohtauttaminen, joissa monimuotoiset palvelut on otettu erityisesti huomioon eri käyttäjäryhmien näkökulmasta. Brändin tilasuunnitelmaa on muokattu istumaan monentyyppisiin rakennuksiin niin uusiin kuin vanhempiinkin tiloihin. Tilasuunnitelmaa on toteutettu useissa kaupungeissa, kuten Oulu, Kuopio, Lappeenranta, Joensuu, Tampere ja Kouvola.

”Pystymme pienillä muutoksilla uudistamaan tilat vastaamaan käyttäjien eli asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeita. Koska Verve on meille jo yrityksenä tuttu, meidät on helppo lähettää mille tahansa paikkakunnalle viemään yrityksen brändin mukaista linjaa eteenpäin.” Laura

”Sisu oli mukana Verven isossa toimitilojen muutto- ja muutosprojektissa. Yhteistyö toimi erittäin hyvin ja Sisu huomioi hyvin tarpeemme. Projekti toteutettiin tiukalla aikataululla ja edellytti myös edellisten tilojen kalusteiden uusiokäytön suunnittelun. Löysimme nopeasti meitä miellyttävät ratkaisut, joissa oli löydetty kivoja viihtyisyyttä ja yritysilmettä tukevia ratkaisuja. Lisäksi projekti pystyttiin toteuttamaan kustannustehokkaasti. Olemmekin sen jälkeen käyttäneet Sisun palveluja eri puolilla Suomea sijaitsevien toimipaikkojemme muutoshankkeissa.”

kommentoi Jorma

”On hienoa päästä oppimaan uusista aloista ja nähdä, miten niissä tehdään töitä. Kun pääsemme yhdistämään niihin omaa tietotaitoamme tilasuunnittelusta ja näemme, että työmme parantaa asiakkaiden työhyvinvointia, tunnemme onnistuneemme.” Sisulaiset kommentoivat.

Miten voimme auttaa sinua onnistumaan?

Ota yhteyttä ja onnistutaan yhdessä Sisukkaasti!

Lue lisää sisustuskohteistamme

Vantti

Vantti eli Vantaan Tilapalvelut tuottaa ateria-, puhtaus-, kiinteistö- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan…

Lue lisää

PSOAS

Asiakaspalvelutilan uudet tuulet PSOAS:n eli Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön pääasiallinen tehtävä on…

Lue lisää

Puijon Maja

Tunnetila ohjaa visuaalista suunnittelua. Vanha hirsitalo Puijon laella huokuu historiaa.…

Lue lisää

GrainSense

Monipuolisesti käytettäviä tiloja GrainSensen kasvun tueksi rakensimme uuden toimiston ilmeen,…

Lue lisää
Jorma Kudjoi talousjohtaja Verve
Loading...