Mikä yhdistää otsikon mukaisia kolmea tekijää?

Ainakin yksi toimija, nimittäin: Yökerho / Baari / Ravintola Kreetan saarella Plataniaksen pääkadulla. Rock ‘N Rose Restaurant Bar, jonka sisustus on tehty täysin kierrätysmateriaaleista ja  vielä tyylillä!

Ravintolan seinää koristaa ylijäämäpuupaloista koottu näyttävä seinäelementti. Baaritiskillä istuu mallinukke, jolle asuste on tehty pullonkorkeista. WC:n ovi on laudoista tehty hylly, jota ei oveksi uskoisi ellei se olisi valmiiksi vähän raollaan. Ravintolan pöytinä on käytetty vanhoja öljytynnyreitä, jotka on maalattu ja stailattu ravintolaan sopivaksi. Tynnyrien päälle on kiinnitetty lasilevy pöytälevyksi. Tilat ovat helposti muunneltavissa yksityistilaisuuksiin sopiviksi liikuteltavilla maitolasiasiseinillä. Seinien avulla järjestetään “lounge-alue” eli heidän nimityksillään Rock ‘N Rose Plus –tila. Loistavia oivalluksia yhteen tilaan!

Miksei Suomessa ole ajateltu vastaavaa? Tilat voidaan erilaisten ratkaisujen avulla jakaa useampaan käyttötarkoitukseen eri kohderyhmille. Päivälllä tila voi olla kahvila, illalla ravintola ja yöllä yökerho. SISU on valmis ottamaan haasteen vastaan ja tekee sen tarvittaessa 100% kierrätysmateriaaleista. Kuka uskaltaa lähteä mukaan?