Toimistosisustamisessa yleisimmin hankitaan pelkästään toimistokalusteet mutta tänä päivänä kiinnitetään paljon huomiota akustiikkaan ja toimiston värimaailmaan. Työtilojen melu aiheuttaa stressiä ja heikentää tuottavuutta, joten siihen pitää kiinnittää erityisen paljon huomiota.

Ecophon- tuotteet tarjoavat kattavan valikoiman akustiikkamateriaaleja useilla eri kuoseilla ja väreillä. Kuvassa on Ecophon Wall Panel™ – ratkaisut:

 

 

 

 

Seinäakustiikkalevyt näyttävät todella hyvältä ja tuovat tiloihin enemmän sisältöä.  Käytävillä kaikuu lähes aina ja melu kantautuu sieltä myös muihin tiloihin, joten aulatilojen ja käytävien akustiikkaan tulee kiinnittää erityistä huomiota.

Avokonttorit yleistyvät jatkuvasti ja niiden suurin ongelma on työkavereiden aiheuttama melu. Avokonttoreissa eristetään työpisteitä seinäratkaisuilla, jotka eristävät ääntä mutta akustiikkamateriaaleja voidaan sijoittaa esimerkiksi  kattoon, kuten kuvan esimerkissä (Ecophon Solo™) on tehty:

 

 

 

 

Kattomateriaalit luovat erittäin hyvät puitteet epäsuoran valaistuksen toteuttamiselle.

Työtilojen suunnittelun, toimistokalusteiden, pintaremonttien lisäksi meiltä saa myös akustiikkamateriaalit. Kokonaisvaltaista palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Yhteistyökumppaneiden kanssa haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaan hinta- laatusuhteen työtilojen ja myymälöiden sisustamisessa. Tutustu palveluihimme tästä