SISU InArk


Sisustusarkkitehdin palvelut tuo asiantuntijan projektiisi

Sisustusarkkitehti on projektisi asiantuntija, joka ottaa vastuun tilojen toimivuudesta ja esteettisestä kokonaisuudesta projektin alusta lähtien. Sisustusarkkitehdin kyky nähdä tila jo paperilla loppukäyttäjän silmin, sekä taito luoda ympäristöstä ainutlaatuinen, on korvaamaton apu projektisi aikana.

Sisustusarkkitehdin palveluihin kuuluu laaja-alainen suunnittelutyö tilojen kokonaisvaltaisesta suunnittelusta materiaalien viimeistelyyn saakka sekä erikoisammattiosaamista vaativat suunnittelun eri osa-alueet. Näitä ovat mm. tarvittavat lupapiirustukset ja -hakemukset, kiintokalustemuotoilu, tuotemuotoilu sekä käyttäjälähtöiset tila- ja tarveanalyysit.

Miksi valita sisustusarkkitehdin palvelut Sisulta?

Ratkaisemme yrityksesi yksilölliset tarpeet

Käyttäjälähtöinen suunnittelumme pureutuu juuri sinun tilahaasteisiisi. Laadimme toimivia kokonaisuuksia, jossa työtänne on helppo tehdä ja ihmiset viihtyy. Laaja kokemuksemme eri toimialojen tilasuunnittelusta tuo näkemystä niin kaupallisten kuin työtilojen suunnitteluun.

Varmistamme käyttäjälähtöisen suunnittelun järjestämällä työpajoja ja selvityksiä puolestasi. Keräämme kentältä tietoa, joka auttaa liiketoimintaa kehittymään sekä tehostamaan toimintaa.

Teemme brändisi ja visiosi näkyviksi

Olemme yrityksesi visuaalisen tilaviestinnän luojia. Sisustusarkkitehtimme sisäistävät brändisi vision, arvot ja sanoman ja muotoilevat niitä viestivän tilasuunnitelman. Tilojen on tärkeää viestiä myös työantajabrändiäsi ja olla toimintanne näköinen sekä tuntuinen työpaikka.

Yhtenäinen ja harkkittu kokonaisuus rakentuu tilakonseptin pohjalle. Laadimme sisustuskonseptin kaikenkokoisille asiakkaillemme, sillä hyvin suunniteltu kokonaisuus kestää aikaa.

Tunnemme materiaalit ja rakennusviidakon lait

Meidän laaja materiaalituntemus, ja niiden innovatiivinen käyttö, ratkaisee monet budjetti kiemurat. Hyvä tuote- ja materiaalituntemus on myös ekologista ja tekee tilasuunnitelmasta aikaa kestävän. Tunnemme rakennusalan ja laadimme tarpeenmukaisen sekä realistiset tilasuunnitelmat.

Meidän kanssamme sinun ei tarvitse kulkea yksin rakentamisen määräys- ja ohjeistusviidakossa. Vaikka toteutuksellasi on tiukka aikataulu, meillä löytyy sinulle oikeat ratkaisut.

Löysimme nopeasti meitä miellyttävät ratkaisut, joissa oli löydetty kivoja viihtyisyyttä ja yritysilmettä tukevia ratkaisuja.

Jorma Kudjoi

Talousjohtaja, Verve