SISU Interior


Sisustussuunnittelu on helppo keino saada tiloillesi uusi luonne

Sisustussuunnitelma luo tilaan visuaalisesti harmonisen kokonaisuuden ja tunnelman. Sisulla sisustussuunnittelu on pintamateriaalien valintaa, kalustesijoittelua ja tilaratkaisujen laatimista sekä irtokalustesuunnittelua. Sisustuksen viimeistelee harmoninen tekstiilisuunnitelma, viherkasvisuunnitelma sekä sisustuksellinen valaistussuunnitelma.

Sisustus palvelumme sopii erilaisiin toimi- ja julkitila tarpeisiin ja kohteisiin. Saat meiltä tarpeen mukaista tilasuunnittelua niin uuden toimipisteesi käynnistämiseen kuin nykyisen tilan ilmeen päivitykseen. Suunnittelumme perustuu sinun yrityksesi toimintaan ja ilmeeseen, joita tuodaan esille visuaalisesti sekä toiminnallisesti.

Miksi valita SISU sisustussuunnittelijaksi?

Päiväkin kanssamme voi ratkaista sisustusongelmasi

Sisulaisten supervoima on olla sisustuksesi ratkaisija. Sisustuskonsultaatiossa vastaamme ajankohtaisiin ja kiireellisiin tilamuutostarpeisiisi. Konsultaatio auttaa sinua ratkaisemaan myös jo toteutuksessa olevan sisustuksen konkreettisia haasteita.

Konsultaatio voidaan järjestää nopealla aikataululla joko etätapaamisena tai kohteessa sinun ja rakennuttajan kanssa. Näin saat ammattitaitomme valjastettua kiireiseenkin tilanteeseen kustannustehokkaasti.

Materiaalituntemuksemme tuovat silkkaa säästöä sinulle

Sisulaiset ohjaavat sinut materiaaliviidakossa oikeisiin ratkaisuihin kuunnellen tarpeitasi ja toiveitasi. Budjettiin ja aikatauluun valitut oikeat tuotteet ovat osa ratkaisukeskeistä suunnitteluamme.

Laadimme materiaalisuunnitelman vastuullisesti ja kestävän kehityksen huomioiden. Tiedämme, että käyttämällä hyviä ja käyttötarkoituksen mukaisia materiaaleja säästät pitkällä ajalla.

Teemme sisustussuunnitelmia,
jotka toteutuvat

Budjetistasi riippumatta sisustusuunnittelumme tarjoaa sinulle visuaalisen ja toiminnallisen kokonaisuuden, joka on myös realistisesti toteutettavissa. Seuraamme suunnittelun aikana sekä ratkaisujen kustannusvaikutuksia, että saatavuutta, jotta toteutus onnistuu aikataulussa.

Saat käyttöösi yhteistyöverkostomme, jossa on toteutukseen alan ammattilaiset. Meille on tärkeää tuottaa työtä Suomalaisille yrityksille.

Puijon Majalla heidän suunnittelutyönsä luovat tarinan, jonka me haluamme kertoa.

Eeva Mertanen

Toimitusjohtaja Ravintolamestarit Oy