← Tilasuunnittelu / Dewaco Tilasuunnittelu / Kuulu Oy →

Elegantti taide-elämys aulatilassa

Kiinteistö Oy Cello on osa Espoossa sijaitsevaa Quartetto Business Parkkia, joka toimi projektissa tilaaja-asiakkaana. Basware Oyj on Helsingin pörssissä noteerattu taloushallinnon ohjelmistoja tuottava suomalainen yritys. Miellyttävän, vauhdikkaan ja eloisan ilmapiirin lisäksi yrityksen arvomaailmassa näkyy vahvasti taiteen tukeminen The Art of Basware -kilpailun myötä.

”Koko tila on saanut todella paljon positiivista palautetta, nappisuoritus. Erityiskiitos helposta yhteistyöstä” 

Angelik Mohell, Quartetto Business Parkin toimitilavastaava

Baswarella on paljon taidetta, jota tuotiin esille niin henkilökunnan kuin vieraidenkin nautittavaksi. Taiteelle annettiin sisustuksessa omaa tilaa sekä vaaleat seinien pintamateriaalit, jotka tuovat taiteen paremmin esille. Myös valaistukseen kiinnitettiin erityishuomiota. Vastaanottotiski uusittiin täysin ja uuteen tyyliin sopivaksi. Kahvilatoiminto eriytettiin omaksi tilakseen erilaisilla struktuuri- ja väliseinillä, kuitenkin siten, että tilan yhtenäisyys säilyi. Kalusteiden suunnittelun lähtökohtana oli tyylikkyys ja neutraalisuus – kalusteiden tuli olla mielenkiintoisia, värimaailma ja muotokieli hillittyä sekä klassista, jotta taide saisi vapauden hehkua. Tilaan suunniteltiin myös erityyppinen istuinryhmä, joita rajattiin omaksi tilakseen pehmeillä matoilla.

Sisu sai positiivista palautetta jalat maassa -tyyppisestä asenteesta, asiakkaan aidosta kuuntelusta ja toiveiden sisäistämisestä sekä itsenäisestä työskentelystä, ja erityisesti budjetin kokonaishallinnasta.

Asiakkaiden tarpeet sekä toiveet tilasta täyttyivät yli odotusten. Ensivaikutelma yrityksestä on nykyään hyvin positiivinen aulan perusteella. Nyt tilassa viihdytään vähän pidempäänkin. Siellä pidetään eri tilaisuuksia, jopa cocktail-juhlia, ja vieraatkin jäävät ihailemaan taideteoksia. Uusittu tila antaa mahdollisuuksia muihinkin toimintoihin ja on todella monipuolinen sekä toimiva.

”Olemme saaneet roimasti selkeyttä ja tyyliä aulaan – suosittelisin ehdottomasti Sisua!”

Lena Björkman, Baswaren Executive Assistant

On ollut todella palkitsevaa kuulla miten tilasta nautitaan ja kuinka se tuo iloa niin työntekijöille, aulan henkilökunnalle kuin vieraillekin. Taide on niin lähellä sydäntäni, että tämä projekti oli todella ihana toteuttaa”,  kertoo tilan suunnitellut Eeva Mankinen tyytyväisenä projektiinsa.

Tehdäänkö teillekin näyttävä aula? Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten voisimme parhaiten auttaa!

Lena Björkman Lena Björkman Executive Assistant Aulan suunnittelu / Basware Oyj
Loading...