SISU InPro


Toteutussuunnittelu ja projektinhallinta, joka säästää sinut harmailta hiuksilta

Tilasuunnitelman toteuttaminen on monialaista yhteistyötä, jossa projektinjohdolla on tärkeä tehtävä varmistaa parhaat ratkaisut niin taloudellisesti, toiminnallisesti kuin visuaalisestikin. Onnistunut projekti on sujuvaa kommunikointia yhteistyökumppaneiden kanssa, jolloin voidaan varmistaa saumaton tiedonkulku ja yhteistyö. Projektinjohto varmistaa, että tilasuunnitelman toteutukseen valitaan alan ammattilaiset ja hankintoihin kilpailutetaan kustannustehokkaat sekä luotettavat kumppanit. Me sisulaiset olemme tilasuunnittelun ammattilaisia ja meillä on pitkän linjan kokemus tilamuutosprojekteista.

Sisun projektinhallinta palvelulla saat kommunikoivan projektitiimin, joka mahdollistaa projektisi toteutuksen aikataulussa ja budjetissa. Varmistamme, että arvokas sisustussuunnitelma, tilasuunnitelma tai arkktiehtisuunnitelmasi toteutetaan suunnitelmaa ja budjettiasi kunnioittaen.

Miksi valita Sisun toteutussuunnittelu ja projektinhallinta?

Kilpailutus löytää parhaat toimijat sinulle

Kilpailutamme puolestasi kalustehankinnat ja tilamuutostyöt usealta toimijalta. Omat kriteerimme tekijälle ovat laatutietoinen, luotettava, täsmällinen, kommunikoiva sekä kotimainen.

Otamme kilpailutuksessa aina huomioon paikalliset sekä kotimaiset toimijat. Meille on tärkeää tuottaa työtä Suomalaisille yrityksille.

Budjetin hallinta on yrityksesi turva

Hallitsemme kokonaisbudjetin sekä kulurakenteen koko projektin ajan. Laadimme kokonaisuudesta aina oman kuluarviomme, joka auttaa sinua tekemään investointilaskelmia ja yrityksen kokonaisbudjettia.

Tarvittaessa voimme toimittaa koko toteutusprojektin sovitulla osamaksulla. Huolehdimme puolestasi ostolaskut ja niiden tarkastamisen.

Toteutuksen ohjaus vapauttaa sinun aikaasi

Avain hyvään ohjaukseen on luottamus eri alojen ammatilaisiin ja tiimin sisäisen kommunikoinnin helppous. Sisulaisten projektinhallinta palvelulla sinulle jää aikaa keskittyä omaan työhösi.

Ohjaamme toteutusta tavaran vastaanotosta laajempiin uudistamis projekteihin. Valvomme niin etänä kuin paikan päällä rakentamisen ja kalustemisen eri vaiheita.

Ison tilamuutoksen hallinnointi projektiryhmän kanssa hoitui luotettavasti.

Juha Aitamurto

Toimitusjohtaja PSOA- Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiö