Fotonordic.fi Liiketilasuunnittelu →

Pelialan kasvava yritys oli uuden äärellä, kun tilan tarve kasvoi ja muutto uuteen tilaan Helsingin ydinkeskustassa oli edessä. Sisu Interior toimitilasuunnittelun ja kalustamisen palveluja tarvittiin johtamaan tilamuutosprojektia, ja luomaan inspiroiva ja toimiva työympäristö. Sisustussuunnittelun lähtökohtana ja johtavana tekijänä oli DieNo Games brändi ja tilojen viihtyisyys. Keskustelemalla kävimme läpi yrityksen kasvusuunnitelmaa ja tilasuunnitelman tavoitteena oli, että sen on kasvettava yrityksen mukana tilan antamissa puitteissa. Tuloksena oli tilasuunnitelma, joka mahdollistaa joustavan kasvun ilman suuria muutostöitä.

Tilasuunnittelussa kalustejärjestys mietittiin henkilöstön toiveiden ja toiminnallisten lähtökohtien pohjalta. Visuaalinen ilme ja pintamateriaalisuunnitelma rakennettiin brändin lähtökohdista ja tilan arkkitehtuuria korostaen. Saneeraussuunnitelma oli kiinteistön ja vuokranantajan suuntaan hyvä työkalu vuokrasopimuksen neuvotteluissa. Irtokalusteiden suunnittelu, sekä tekstiili- ja akustiikkasuunnitelma viimeistelivät tilojen upean ilmeen. Erityisosaamistamme näkyi myös erikoiskalustetöissä, kuten uniikissa sohvapöydässä ja tilanjako/istuinryhmissä. Sisun projektinhallintaosaaminen korostui hankintojen budjetoinnissa, tilausten koordinoinnissa, rahoituksenhallinnassa ja itse saneerauksen ohjauksessa.

Toimistolle on nyt todella mukava tulla, kun täällä on viihtyisää ja värikästä! Yhteisöllinen lounge erityisesti houkuttelee koko porukan kokoon ja edistää vuorovaikutusta.

Tomi Toivanen, DieNo Games
DieNo Games sisu interior toimitila helsingin keskustassa. työympäristösuunnittelu ja toimitilakalusteet. Oranssi neuvottelutila sisustus.

Toimitilan kalustaminen ja pintaremontti onnistui projektinhallintapalvelun avulla

Projektissamme keskityimme luomaan käytännöllisiä tiloja yrityksen käyttöön samalla parantaen tilan viihtyisyyttä. Brändäsimme tilat vastaamaan yrityksen imagoa ja palvelimme avaimet käteen -periaatteella projektinhallinnan kautta. Lisäksi laatimamme tilasuunnitelma otti huomioon yrityksen olemassa olevat kalusteet ja niiden integroinnin uuteen tilasuunnitelmaan. Tämä kaikki tehtiin huolellisten  suunnitelmien ja budjetoinnin avulla.

Suunnitelma antaa hyvät avaimet kasvattaa yritystä ja tila joustaa siinä. Kun tilarajoitteet tulevat eteen, meille on helppo hyödyntää jo rakennettu tilakonsepti ja sisustuselementit jatkossakin

Tomi Toivanen, DieNo Games
DieNo Games sisu interior toimitilasuunnittelu working cafe. Yhteisöllinen monitilatoimisto. Oranssi ja punainen sisustus toimistossa.

Työympäristökehittäminen tukemassa työssä viihtymistä

Yrityksen menestykseen vaikuttaa suuresti se, millaisessa ympäristössä työntekijät päivänsä viettävät ja siksi panostimme tilan viihtyisyyteen. Huolella valitut elementit eivät ainoastaan parantaneet tilan ja työyhteisön ilmapiiriä, vaan ovat saaneet kiitosta myös vierailijoilta. Integroimme yrityksen visuaalisen ilmeen tilasuunnitelmaan saumattomasti ja tilan arkkitehtuurikin nousi samalla uuteen loistoon brändivärien kautta. Työntekijöiden sitouttaminen tarjoamalla viihtyisä, mielenkiintoinen ja käytännöllinen työtila on tärkeää alalla, jossa on tekijöistä kilpailua. Selkeästi yrityksen ja henkilöstön näköinen ja tuntuinen tila tukee työssä viihtymistä ja sitoutumista. Samalla yritykselle saatiin luotua tilallinen värikonsepti, jota voidaan hyödyntää myös pitkällä tähtäimellä.

Rento lounge mahdollistaa pitkienkin kokousten pitämisen luontevasti. 

Tomi Toivanen, DieNo Games
DieNo Games Sisu interior toimiston sisustussuunnittelu. Kaari arkkitehtuuri. Keltainen tehostemaalaus. Valmius nukkumiseen toimistolla, tyynyt hyllyssä.
DieNo Games sisu interior toimitilasuunnittelu rento oleskelutila toimistossa. Kaarisohva. Beige ja harmaa moderni sisustus.
Ota yhteyttä ja onnistutaan yhdessä Sisukkaasti!
Lue lisää muista sisustuskohteistamme!
Seuraa Sisulaisia somessa!
DieNo Games DieNo Games toimitilasuunnittelu
Loading...