← Toimistosuunnittelu / Iin Micropolis Tilasuunnittelu / Dewaco →

Kodinomaisen toimiston kokonaisvaltainen suunnittelu & toteutus

4dBarn on yritys, joka tekee lypsykarjanavettojen toiminnallista suunnittelua ja auttaa tuotannon pullonkaulojen löytämisessä, etenkin robottinavetoissa. 4dBarn toimii sekä Suomessa että ulkomailla ja heidän päätoimistonsa sijaitsee Oulussa. Yritykselle on tärkeää, että heidän suunnittelemissa navetoissa työt sujuvat näppärästi sekä tehokkaasti ja lehmät voivat niissä hyvin.

Uuden sisustuksen tavoitteeksi asetettiin kodinomainen ja toiminnallinen toimisto, missä on paljon valoa sekä hyvä äänieristys. Tilasta lähdettiin tekemään kodinomaista toimistoa, jossa on useita erilaisia paikkoja tehdä töitä; työpisteet, sohva, keinutuoli, ruokailutila jne. Tärkeimmät tekijät olivat mukavuus, helppous ja toimivuus tilassa, joka on moderni, raikas ja miellyttävä työympäristö. 

Toivelistalla oli hyvä ja muunneltava valaistus sekä toimiva ja osittain ääntä eristävä pehmeä akustiikka. Valaistussuunnitelma oli viihtyvyyden kannalta erityisen tärkeä, koska tilaan pääsee vain vähän luonnonvaloa. Työergonomiaan haluttiin myös panostaa niin työpisteillä kuin myös taukojumppavälinein. Kokoustekniikka piti myös tuoda nykyajan tasolle.

Tilan käyttäjää tervehtii nyt viihtyisä, raikas sekä kodinomainen ilme, missä yrityksen brändiä kuvaavat lehmätaulut ottavat vierailijan iloisesti vastaan. Palautteen perusteella kaikki kävijät ovat ihastelleet hienoja ja viihtyisiä tiloja ja itse 4dBarnin työntekijät ovat tiloissa kuin kotonaan. 

”Saatiin mitä tilattiin – suosittelemme ehdottomasti Sisua!”

Virpi Huotari, 4dBarnin toimitusjohtaja

Tilat kokivat täydellisen muutoksen. Kaikki pintamateriaalit uusittiin tai päivitettiin; seinät maalattiin, laitettiin uusi vinyylilattia, alakatto uusittiin akustoivalla materiaalilla ja huoneiden ovet vaihdettiin äänieristäviksi. Tilaan rakennettiin myös väliseinä eteistilan erottamiseksi keittiö/loungetilasta sekä kiinteitä liukuovellisia kaapistoja säilytystiloiksi. Alakaton yleisvalaistus uusittiin kokonaan. Kylpyhuoneella tuotiin pientä hemmottelua toimistoväelle; koko tila laatoitettiin, laitettiin moderni seinään asetettava WC-istuin, uudet altaat sekä upea epäsuora sisustuksellinen seinävalaistus.

Kaikki kalusteet uusittiin toimivilla, muokattavilla, viihtyisillä ja ergonomisilla ratkaisuilla. Aktiivisesti kalustevalintoihin osallistunut Huotari kehuu kalusteiden toimivuutta ja muokkautuvuutta eri tiloihin. Sisu sai myös kiitosta projektinjohdon tuomasta helpotuksesta; yrityksen työntekijät pystyivät itse keskittymään töihin ja jättämään remonttiasiat Sisun huolehdittavaksi.

Yhteistyö oli todella mukavaa ja helppoa – oli inspiroivaa ja hauskaa työskennellä yrityksen kanssa, joka suunnittelee tiloja eläimille. Kun tilat saneerataan kokonaan on hienoa, että saa johtaa projektihallintaa ja varmistaa, että suunnitelmat toteutuvat halutusti.” kommentoi tilan suunnitellut Laura Korento hymyssä suin.

Ota yhteyttä ja onnistutaan yhdessä Sisukkaasti!
Lue lisää muista sisustuskohteistamme!
Seuraa Sisulaisia somessa!
Virpi Huotari Virpi Huotari Toimitusjohtaja Toimistosuunnittelu / 4dBarn
Loading...