← Toteutussuunnittelu / Bonalive Tilasuunnittelu / Verve →

Moderni ja rento toimisto uudiskohteessa

elfGROUP on suomalainen sähköisten tietojen turvalliseen hallintaan erikoistunut yritys, jonka ratkaisut suojaavat yritysten liiketoimintaa kyberturvallisuusriskeiltä. Tämä oululainen yritys sai keväällä uunituoreet heille räätälöidyt toimitilat käyttöönsä ja Sisu oli projektissa mukana lähes alkukuopista lähtien.

elfGroupin uudet tilat ovat hallitilaksi suunnitellussa Temotekin RuskoPark 3 kiinteistössä. Tilat muokattiin yrityksen tarpeiden mukaisesti jo suunnitteluvaiheessa ja toimistokäyttöön soveltuvaksi. Näin elfGROUP sai juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyt puitteet käyttöönsä. Sisu tuli mukaan projektiin siinä vaiheessa, kun uuden rakennuksen ulkokuori ja runko olivat valmiina.

Miten saada hallitilasta viihtyisä paikka toimistotyöskentelyyn?

Suunnitelman teko aloitettiin täysin puhtaalta pöydältä; uudet tilat, uudet kalusteet sekä muu sisustus koskemattomiin tiloihin.

Kalustuksen ja sisustuksen piti vastata yrityksen ilmettä visuaaliselta ulkomuodoltaan – brändiä tukeva sisustus ja uskottava. Tilaan haluttiin toiminnallisuutta, viihtyisyyttä sekä myös rentoa oleskelutilaa ja hiljaisia kokoushuoneita työpisteiden lisäksi. Tilaan haluttiin saada oman toiminnan luonnetta ja arvoja.

Onnellinen asiakas, onnistunut projekti!

Kalustuksen osalta, itse loungetilaan tehtiin mittatilaustyönä seinän levyinen kirjahyllykaluste ja istuinryhmä tuomaan kotoisuutta. Neuvottelutiloihin tuotiin perinteisestä kokoushuonekalusteista poiketen useita lepotuoleja, pieniä pöytiä sekä monikäyttöisiä pölkkyjä. Neuvottelutilan sekä avotyötilan seinälle laitettiin seinästä kohollaan olevat ja valaistut elfGROUPin logot, jotka luovat kolmiulotteista tyylikästä efektiä tilaan. Isoon avotilaan laitettiin myös suuret riippuvalaisimet, jotka tuovat loungeen intiimimpää tunnelmaa ja rikkovat tilan hallimaisuutta.

”Oikein hyvältä tuntuu ja viihdymme tiloissa hyvin – kierrätämme mielellämme täällä vieraita ihastelemassa tiloja.”

Tuomas Tonteri, elfGROUPin toimitusjohtaja

Toteutus vastasi hyvin alkuperäistä, suunnittelijamme Heidi Kurttion tekemää, sisustussuunnitelmaa ja elfGROUP sai haluamansa lopputuloksen: todella toimivat ja juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tilat. Sisu sai vielä erityismaininnan hyvästä palvelusta ja yhteistyön helppoudesta: yrityksen muutto hoitui myös Sisun kautta ja asentajat olivat hyvin perillä kalusteiden sijoitteluista sekä muista viimeistelytöistä. Työntekijöiden puolelta on myös kantautunut paljon hyvää palautetta – onnellinen asiakas, onnistunut projekti!

Ota yhteyttä ja onnistutaan yhdessä Sisukkaasti!
Lue lisää muista sisustuskohteistamme!
Seuraa Sisulaisia somessa!
Tuomas Tonteri Tuomas Tonteri Toimitusjohtaja Toimistosuunnittelu / elfGROUP
Loading...