← Tilasuunnittelu / Kuulu Oy Tilasuunnittelu / Pakopelihuone Exit Oulu →

Kahvilatunnelmaa, joka kutsuu jäämään toisellekin kahvikupille!

Oulun tekninen liikelaitos (Tekli) on yhdyskunta- ja ympäristöpalvelu alueeseen kuuluva Oulun kaupungin sisäinen liikelaitos, joka tuottaa Oulun kaupungille maarakentamisen ja ympäristön ylläpidon palveluita kuin myös kiinteistö-, logistiikka- sekä konepalveluita. Tekli huolehtii Oulun kaupungin rakennusten, puistojen, liikuntapaikkojen ja katujen jatkuvasta ylläpidosta.

”Onnistunut muutos! Tilan käyttäjiltä on tullut paljon positiivista palautetta.”

Risto Mattila, Teklin kehityspäällikkö

Tekli lähestyi Sisua jo ennen aula- ja kahvilaprojektin alkua. Tavoitteena oli viihtyisät ja miellyttävät tilat niin työntekijöitä kuin vierailijoitakin varten.

Kahvihuoneesta haluttiin saada kiva ja viihtyisä paikka, jossa voi syödä, kahvitella ja viettää aikaa eri istuinryhmien muodostamissa osioissa. Tilaan luotiin pehmeä ja kutsuva lämpöinen tunnelma sekä parannettiin sen akustiikkaa. Pintamateriaaleihin tuotiin väriä sekä puukuosia, joilla saatiin kerroksellisuutta sisustukseen. Monipuolista valaistusta lisäämällä korostettiin kahvilamaista ympäristöä sekä rajattiin eri istuinalueita.

Aulatilasta haluttiin saada viihtyisämpi ja kutsuvampi oleskelutila vieraita varten. Tilaan tuotiin uudet kalusteet, miellyttävä valaistus sekä raikas koivutapetti. Myös lattia uusittiin projektin yhteydessä.

Muutoksen kohteena oleviin tiloihin saatiin suunnitelman mukaisesti luotua kutsuvaa viihtyisyyttä, lämpöistä tunnelmaa sekä parannettua tilan toiminnallisuutta. Etenkin viihtyisä valaistus on saanut kiitosta käyttäjiltään. Myös tilojen akustiikka on parantunut huomattavasti. Muutoksen jäljiltä tila henkii nyt kaivattua kahvilamaista tunnelmaa ja kutsuu jäämään toisellekin kahvikupille!

Tehdäänkö teidänkin kahvihuoneesta tai aulasta viihtyisä? Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten voisimme parhaiten auttaa!

Risto Mattila Kehityspäällikkö Tilasuunnittelu / Oulun tekninen liikelaitos (Tekli)
Loading...