← Envera Oy Asianajotoimisto Ferenda Norden Oy →

Modernia räväkkyyttä ja leikkisyyttä valokuvausstudion ilmeeseen!

Studio Ollila on Oululainen valokuvausstudio jo 20 vuoden vankalla kokemuksella. Studiokuvauksien lisäksi he toimivat myös päiväkoti -ja koulukuvaajina. Studio Ollila on perinteitä vaaliva, mutta modernisti ajanhengessä uudistuva studio.

Alkutilanne:

Studio Ollilalla oli jo takanaan useampi muutto. He olivat jälleen muuttamassa uusiin eli nykyisiin tiloihin, jotka piti saada valokuvausstudion tarpeita vastaaviksi. Tiloista haluttiin myös saada viihtyisät, monipuoliset ja pitkäikäiset ammattilaisen suunnittelemana ja toteuttamana. Suunnittelutyöhön pyydettiin Sisu Interior. Toimitila oli alkujaan karu ja hallimainen. Toiveena oli saada toiminnallinen ja viihtyisä avotila. Työskentely, kuvaus -ja asiakastilat piti saada eroteltua toisistaan uusissa tiloissa. Vanha kulunut lattia haluttiin uusia täysin yleisilmeen siistimiseksi.

Tarpeet ja ratkaisut:

Avotilasta tuli saada järjestettyä toiminnallinen kokonaisuus, jossa eri tarkoitusta varten olisi rajattuna erillisiä tiloja. Asiakkaan tarpeisiin päätettiin vastata tekemällä Layout-suunnitelma, osittainen kalustesuunnitelma sekä lattia -ja seinämateriaalien valinta Ollilan värimaailman mukaisesti. Hakusessa oli neljä työpistettä omalla työrauhalla, mutta kuitenkin avotilan puitteissa. Haastetta loi pitkä käytävämäinen ja akvaariomainen tila, jonne kaikki näkevät sisälle. Lattiamateriaalin kautta saatiin eroteltua kaksi eri kuvauspuolta, musta ja valkoinen. Myös passikuva nurkkaus piti saada omaksi alueekseen. Palvelutiski piti olla omana tilanaan aulatilassa, ei työpisteenä kuten aikaisemmin. Mustavalkoisen logon pohjalta haettiin modernia, räväkkää ja vähän lapsenomaistakin ilmettä freesaamaan ja uudistamaan studion värimaailmaa. Sähköpöydillä, satulatuoleilla, ja mittatilaussermeillä saatiin haluttua vaihtelevaa työasentoa ja toimivuutta työpisteisiin.

Lopputulos:

Erittäin tyytyväisiä ollaan lopputulokseen ja suosittelemme ehdottomasti Sisun palveluita myös muille! Värikästä seinää ja lattiaa ollaan kehuttu tosi paljon!” kertoo Piia Väyrynen Ollilalta.

Suunnittelijamme Suvi Salmenkaita kommentoi suunnitelmaansa seuraavasti: ”Budjettia myötäillen päädyttiin edullisiin mutta näyttäviin materiaali -ja kalusteratkaisuihin, jotka palvelevat hyvin tilan eri tarpeita sekä tuovat loistavasti esiin yrityksen ilmettä. Rohkeat värit toivat tilaan hiukan räiskyvää luonnetta ja sopivat hyvin yhteen muutoin mustavalkoisen värimaailman kanssa.” Hyvän yhteisymmärryksen, hinnan ja kokonaispalveluperiaatteen pohjalta tehty päätös valita Sisu toteuttamaan studion uudistusprojektia siis kannatti. 

Piia Väyrynen Studio Ollila
Loading...