← Toimistosuunnittelu / GrainSense Tilamuotoilu / Puijon Torniravintola ja -kahvila →

Ekologisesti suunniteltu moderni kivijalkamyymälä

Rags Shoes ja Apparels avasi ovensa toukokuussa 2019 Kauppurienkadulle Oulun Rotuaarille. Kivijalkamyymälä tarjoaa oululaisille kuluttajille RAGSin linjaan sopien laadukkaita ja ajan hermoilla olevia kenkiä, asusteita ja laukkuja.

Voin lämpimästi suositella Sisu Interioria kumppaniksi. RAGS shoes & apparels myymälämme toteutus onnistui täydellisesti. Myymälästä tuli juuri sellainen kuin olin ajatellutkin. Kiireisestä aikataulusta huolimatta pystyin luottamaan koko ajan projektin valmistumiseen ajallaan. Projekti hoitui avaimet käteen periaatteella ja meille jäi työksi valita hyvistä ehdotuksista mieleiset. Joustavuus ja asiakaslähtöinen toiminta heijastuu Sisun toiminnassa. Haasteiden kohdalla ratkaisut löytyy näppärästi ja mikä parasta hymy ja iloisuus pysyy kasvoilla kiireenkin keskellä. Sisun kanssa on kiva tehdä töitä!

Sami Karppinen, Rags Oy:n toimitusjohtaja

”Halusin tuoda ilmeeltään uudenlaisen kenkäkaupan Ouluun. Sisu Interiorin avulla saimme toteutettua RAGS-brändimme näköisen ekologisten tuotteiden myymälän”, kiittelee Rags Oy:n toimitusjohtaja Sami Karppinen.

Sisu Interiorin Suvi Salmenkaita ja Tiina Siironen suunnittelivat myymälän sisutuksen yhdessä alusta loppuun. 

”Tahdoimme myymälään näyttävää industrial-henkeä. Jätimme katon ilmastointiputket näkyville ja valitsimme tilaan teollisia valaisimia. Katon rautaelementtiin kiinnitetyllä viherkatolla saimme tuotua vehreyttä ja kontrastia muuten teolliselle ilmeelle”, Tiina Siironen painottaa.

Kalustesuunnittelussa Ragsin yrittäjä ja Sisun naiset luottivat paikallisen puusepän sekä Luovin opiskelijoiden tekemiin mittatilaustöihin sekä Nordic Vintage Shopista löytyneisiin retroaarteisiin.

”Muokkautuvilla seinähyllyillä olevat kengät ja senkkien päällä olevat asusteet ovat asiakkaiden katseiden tasolla ja helposti sovitettavissa.”

Inspiraationsa lähteeksi suunnittelijakaksikko mainitsee eurooppalaiset kivijalkamyymälät.

”Onnistuimme luomaan oululaiseen katukuvaan uudennäköisen myymälän kosmopoliitin omistajan toiveiden mukaisesti. Myös asiakkaat ovat ottaneet uuden liikkeen ilolla vastaan”, Suvi Salmenkaita toteaa tyytyväisenä.

Ota yhteyttä ja onnistutaan yhdessä Sisukkaasti!
Lue lisää muista sisustuskohteistamme!
Seuraa Sisulaisia somessa!
Sami Karppinen Sami Karppinen Toimitusjohtaja Myymäläsuunnittelu / Rags Shoes and Apparels
Loading...