← Ravintolasuunnittelu / Puijon Maja Myymäläsuunnittelu / Rags Shoes and Apparels →

Monipuolisesti käytettäviä tiloja

GrainSensen kasvun tueksi rakensimme uuden toimiston ilmeen, joka henkii yrityksen nykyistä asemaa maailmanmarkkinoilla. Tiloissa ratkaistiin erilaisia toiminnallisuuksia ja käyttötarkoituksia, jotta tiloilla olisi mahdollisimman hyvä käyttöaste ja hyöty työyhteisön rutiineissa.

Olemme tyytyväisiä, että päätimme satsata ammattilaiseen muutoksessa.

Kirsi Ahtinen, GrainSense Oy Laboratory Manager

Sisustussuunnitelmassa tehtiin näyttäviä ratkaisuja hyödyntämällä elementtejä ja kalusteita, jotka ratkaisivat tilaa myös toiminnallisesti. Nämä saatiin aikaan huolellisella materiaali- ja kalustesuunnittelulla, joka tukee yrityksen omaa brändiviestiä. ”Selkeillä elementeillä saimme kustannustehokkaan sisustussuunnitelman ja brändin näkymään laadukkaasti uusiin tiloihin Oulussa”, summaa Suvi Salmenkaita

Tilamuutosprojektissa oli mukana asiakkaan lisäksi useita eri alojen toimijoita, mikä toi mukanaan haasteita tiedon kulkuun ja aikataulujen yhteen sovittamiseen. Sisulaisten tarjoama projektinhallinta ja avoin keskustelu tahojen välillä olivat avaimina onnistumiseen ja aikatauluhaasteiden ratkaisuun.

”Aikataulumuutosten aiheuttamat haasteet ratkottiin Sisun kanssa sujuvasti.”

Mira Pöykiö, GrainSense Oy, Assistant purchases and operations 

Oli mahtavaa tutustua Suomalaiseen teknologiaosaamiseen ja olla mukana yrityksen kasvussa suunnittelijan näkökulmasta ja luomassa työyhteisölle viihtyisiä tiloja.” Summaavat Sisulaiset.

GrainSense on yritys, jonka päätuote on patentoitu kannettava mittalaite, joka auttaa maatalousyrittäjiä tekemään toiminnastaan tuottavampaa ja tehokkaampaa. Helppokäyttöisellä mittalaitteella viljan koostumus voidaan analysoida kasvupaikalla ja tulokset saadaan sekunneissa. Tuotetta käytetään ympäri maailmaa.

Ota yhteyttä ja onnistutaan yhdessä Sisukkaasti!
Lue lisää muista sisustuskohteistamme!
Seuraa Sisulaisia somessa!
Edvard Krogius Edvard Krogius Toimitusjohtaja Toimistosuunnittelu / GrainSense
Loading...