← Fotonordic.fi Liiketilasuunnittelu Ideapark Oulu Sisustus →

Versonpuoti valitsi Sisu Interior:in suunnittelemaan uuteen myymälään kiintokalusteet ja sisustuksen sävymaailman. Suunnitteluprojektissa muotoiltiin kiintokalusteet, kuten myymälän palvelutiski, sovituskopit ja seinän esillepanokalusteet. Irtokalusteena suunniteltiin keskilattiakalusteet, joissa on säilytystilaa sekä rekkikalusteet vaatteille.

Uudisrakennukseen avautunut myymälä Kempeleessä antoi valoisan ja modernin minimalistiset puitteet Versonpuodin värikkäille tuotteille ja tekstiilien kuoseille. Kalustemuotoilun tarve syntyikin tuotteiden monipuolisuudesta ja persoonallisuudesta. Suomessa suunnitelluille tuotteille haluttiin antaa niiden ansaitsema tila ja myymäläkalusteet, jossa tuotteet pääsevät kauniisti esille. Myös ergonomiset ratkaisut työntekijöille ohjasivat suunnittelua ja kalusteet suunniteltiin arjessa toimiviksi.

Sisustus lähtökohtana vaatetus brändin ilmeelle

Ilmeen rakentamisessa otettiin huomioon brändin pohjoiset juuret sekä pääasiallinen asiakaskunta ja kuosien värikkyys. Yleisilme on hyvin rauhallinen ja seesteinen, rinnalla mustat kalusteet ja yksityiskohdat. Luonnonläheisyys oli brändille yksi tärkeä toive ja puu materiaalina näkyy sekä pinnoissa, että kuosina kalustuksessa. Maanläheisten sävyjen ja pintojen kontrastiksi tuotiin marjaisa burgundin sävy. Sisustussuunnittelu prosessin aikana Versonpuoti myös uudisti brändin ilmettä ja sisustusvalinnat ohjasivat uutta ilmettä. Näin yritys sai kokonaisvaltaisen ja harkitun ilmeen.

Myymälään suunniteltu kaunis ja harmoninen, mutta silti tunnistettava ja yksilöllinen värimaailma loi pohjan koko yrityksen uudelle brändi-ilmeelle.

Sami Kaikkonen, Versonpuoti Toimitusjohtaja

Lopputulos on todella onnistunut! Suuri kiitos siis hyvästä työstä, tästä myymälästä tuli upea!

Sami Kaikkonen, Versonpuoti Toimitusjohtaja

Myymäläkalusteet mittatilaustyönä

Myymäläkalusteet muotoiltiin tuotteiden lähtökohdista ja kokonaisilmettä tukemaan. Suunnittelun aikana kävimme keskustelua tuotteista ja tutustuimme tarkemmin Versonpuodin tuotevalikoimaan. Palvelutiskistä haluttiin toimiva säilytyksen ja toiminnallisuuden näkökulmasta ja kalustesuunnittelu tehtiin yhteistyössä myymälän henkilökunnan kanssa. Hyllykalustuksessa huomioitiin muokkautuvuus, jotta tuotevalikoiman muutokset onnistuvat näillä kalusteilla mahdollisimman pitkään. Kangaspakkojen hyllykalusteet saivat mustan sävyn, jossa kankaiden kuosit nousevat kauniisti esille. Rekkikalusteissa huomioitiin tuotteiden näkyvyys asiakaskierrossa sekä myymälän viestinä, joka saadaan näyttävästi esille puisiin päätyihin. Kankaiden myyntiin ja esittelyyn sekä laikkaukseen suunniteltiin erillinen pöytätaso, jossa on myös säilytystilaa.

Sovituskoppien pehmeä ja harmoninen sisustus

Vaaleanpunaisen puuterin sävy seinäpinnoilla, yhdessä vaalean tammen sekä kontrastia tuovan mustan sekä burgundin sävyjen kanssa tekee sisustuksesta rauhallisen mutta dynaamisen. Sisustuksessa käytettiin sametti verhoja ja aitopuupaneelia. Lattiassa käytettiin kokolattiamattoa, jonka päällä on mukava ilman kenkiä seistä ja sovittaa vaatteita. Tekstiilipöly myös sitoutuu mattoon, josta se on helppo siivota pois, eikä silloin jää ilmaan leijumaan.

Ota yhteyttä ja onnistutaan yhdessä Sisukkaasti!
Lue lisää muista sisustuskohteistamme!
Sami Kaikkonen Sami Kaikkonen Toimitusjohtaja Versonpuoti myymäläsuunnittelu
Loading...